My weekend

På lördag kväll åkte jag, Tammy och Robyn hem till Nicolle. Nicolles nya AuPair kom i torsdags så det var första gången jag träffade henne, hon heter Elie och hon är från England. Hon var väldigt snäll! Vi beställde pizza och kollade på The Hills Have Eyes 2, usch och blä och fy! Jag hatar skräckfilmer :P De bestämde sig även för att klä ut sig pch ta kort :P de var typ ombytta i typ en halvtimme sen bytte de om igen :P inte värt att köpa en dräkt för det tycker jag :P Efter filmen sov vi över hos Nicolle :)



Cupcakes :)


Tammy, Elie och Nicolle :)


På söndagen bestämde vi oss för att åka till Chicago och visa Elie, det var jättelängesen jag var där senast så det var skoj! Det blev att ta många kort vid The bean ;) sen åt vi lunch och sedan började vi åka hem igen. Så vi var bara där ett par timmar kanske, men de var skoj! På väg hem stannade vi vid huset från Ensam Hemma filmerna och lekte turister :D hihi! Vi åkte hem till Nicolle igen och kollade på Halloween, den var inte läskig :P vi satt och skrattade för att den var så dålig! Sen skjutsade Tammy hem mig och jag hade middag med min värdfamilj :)


Påväg till Chicago stannade och tittade på lutande tornet :P


THE BEAN :D


Elie, jag, Tammy, Nicolle och Robyn :)


Ensam hemma huset !


//ELIN <3


Banana bread !

Ja det ser ju rätt så bra ut iaf ;)

Bagaren Elin bakar bananbröd !




En halvtimme kvar i ugnen sen är det klart! Har en känsla av att jag misslyckades lite :P men jag hoppas på det bästa! haha

Torsdag, Fredag, Lördag

Okej nu har jag varit lite dålig att uppdatera i ett par dagar.. SORRY! :P

I torsdags hade vi vårt andra prov i vår min och Tammys Performing Arts klass :P Jag läste igenom papprena typ en timme innan vi åkte dit, men som tur var fick vi kolla i papprena och anteckningarna under provet så det var bara att kolla upp sakerna under provet. Fattar inte riktigt grejen med att ha ett prov och man får kolla i sina papper, det är ju väldigt lätt då ju :P men aja, jag klagar inte, för jag hade ju inte pluggat ;) Jag tror det gick bra!
På kvällen blev det att titta på Vampire Diaries och Secret Circle på TVn sen blev det sängen!

Igår (fredag) hade jag kontåkningsträning på morgonen och det var väldigt skoj! Jag hade typ privat träning med en manlig tränare som jag aldrig träffat förut. Han var väldigt duktig och gav mig flera tips! Runt kl 12-13 nångång åkte jag och var moraliskt stöd med Tammy till Robyn som skulle ta körkort. Hon blev godkänd!
Sen blev det att jobba till strax efter 5, då kom mina värdföräldrar hem och sa att jag var ledig. Lite senare åkte jag hem till Robyn och åt middag med henne och hennes värdfamilj, sen var vi där ett tag sen åkte vi till Starbucks och var där ett tag. Jag dricker ju inte kaffe så det fick bli varm choklad för min del ;) GOTT! Jag var hemma hos Robyn till kl 11 sen åkte jag hem och sov!

Jag sov till kl 11 idag och det var hur skönt som helst! Det känns som jag inte sover så mycket som jag borde annars :P Jag gick hem till Lydia och jag, hon och Sophie var till Starbucks idag igen (Jordgubb och banan smoothie blev det idag ;)), sen skulle Sophie hem och jobba så jag och Lydia gick till några butiker i Highland Park sen blev det promenad hem.

Ikväll ska jag hem till Nicolle och äta pizza och kolla på skräckfilmer(!), det blir väl vårt Halloweenfirande skulle jag gissa. De sa att vi skulle klä ut oss men jag kände inte för att spendera pengar på maskeradkostym som jag bara använder en gång :P Den tidigare AuPairen lämnade några masker i mitt rum som jag kanske kan använda :P jag ska nog hitta på nått ;) haha

Ha det gött!! <3

100 dagar i USA!

Idag har jag varit i USA i 100 dagar! Helt sjukt hur snabbt tiden har gått! Jag är verkligen glad att jag bestämde mig för att åka hit! Jag har upplevt nya saker, fått nya underbara vänner och sett nya platser som jag alltid velat se! Men en så länge har jag ju inte sett så många delar av USA :P men till sommaren blir det massa! Mina värdbarn åker bort på läger i en månad då de sover borta, så då är jag ledig och ha massa tid till att resa! Och den månaden de är borta är nog min sista jobbmånad här, jag har nog bara några dagar kvar när de väl kommer tillbaka från lägrena. Sen har jag nog bestämt mig också för att stanna min 13e månad här i staterna, min resemånad. Då borde jag hinna med och se allt jag vill se innan jag åker hem :) Så det blev väl lite dåliga nyheter för er som verkligen vill att jag ska komma hem, men jag tycker såhär; har ni väntat 1 år då borde en månad hit eller dit inte spela så stor roll :P

Idag var jag med Lydia och lilla Kai typ hela dagen. Jag och Lydia målade en Halloween bild nere i deras källare sen var vi och åt lunch, efter det åkte jag hem. Jag hade då ca två timmar innan jag skulle hämta Haley från skolan. Jag gjorde två sidor till i min scrapbook :) så nu är jag uppe i 6 sidor ;) haha här går det undan!


Vårat mästerverk!!

Ikväll var det bara jag, Ben och min värdpappa som åt middag. Min värdmamma är på arbetsresa men hon kommer hem senare ikväll. Haley är på Hebrew school så jag hade gjort middag till henne tidigare. Jag ska hämta henne kl 20 sen är jag ledig! Då kommer Lydia och hämtar upp mig sen ska vi till bion och titta på Footloose!

Kramar Elin! <3

Onsdag

Helloj! Idag är det onsdag och jag har inga planer what so ever! Eller jo, jag ska hem till Lydia nu och umgås lite med henne och hennes lilla värdbarn Kai! Sen får vi se vad jag hittar på att göra :P Hej så länge! <3

MILLY 5 ÅR!!

GRATTIS PÅ 5-ÅRSDAGEN MIN LILLA GULLEDOTTER!! HOPPAS DU FÅR EN JÄTTEBRA FÖDELSEDAG! :)











ÄLSKAR DIG GUMMAN!! <3

FRIENDS !

                                        
Phoebe-
If you want to receive e-mails about my upcoming shows, then please give me money so I can buy a computer.

Trött Tisdag

Hur trött som helst!! Ikväll kommer jag inte orka göra nånting! Jag ska jobba i typ 3 och en halv timme till sen ska vi äta middag, sen ska jag ner och ligga i min säng hela kvällen! Kanske ska jag göra nån sida i min scrapbook, men inget annat. too tired....

Idag var jag till CLC med Tammy och sen åt vi lunch, jag åt ceasar salad och den var väldigt god! Sen hämtade jag och skjutsade Haley och Samantha till dansträning. De slutar den nu så Haley kommer väl hem när som helst. Ska hämta Ben vid skolan runt kl 6, han ska ringa mig så jag vet inte säkert. Sen ska jag duka bordet för middag till mig själv, min värdpappa och ungarna. Min värdmamma är på arbetsresa och kommer tillbaka imorgon.


Igår var Haley hemma från skolan för att hon var sjuk. Så jag fick stanna hemma med henne hela dagen. Interesting? No. :P


okej nu ska jag fixa lite smågrjer och vänta på Haley! Hej så länge! // ELIN<3

Mmmmm.... Marabou!



Tittar på Gossip Girl och äter älskade Marabou Polka jag fick hitskickat av Sanna! Mmmm.. Love it! <3

Söndag 23/10-2011

Blev att gå till yogan själv idag eftersom Lydia är borta i LA med sin värdfamilj och Sophie skickade sms och sa att hon inte orkade. Så jag drog mig upp ur sängen och åkte iväg själv, men det funkar det också! Efter yogan träffade jag Robyn, Tammy och Nicolle. Vi åkte runt lite i Nicolles bil, sen åt vi lunch (frukost för mig). Efter det hade vi ett cluster meeting. Alla au pairer i området träffades och hade pumpkin carving. Det var kul men jag blev klar ganska snabbt med min pumpa så då hjälpte jag Tammy lite med hennes, hon behövde hjälp :P Sen hittade jag en fotboll i en buske så jag och Nicolle spelade lite fotboll ett tag också :P

 
Pumpkin carving!                                                                                Jag och Tammy!

 
Tammy gjorde Svampbob :P


Alla tjejer i mitt cluster! :)


Efter vårat cluster meeting åkte jag, Tammy, Nicolle och Robyn till ett Haunted House ca 40 minuter bort. Det är klassat som det läskigaste spökhuset i Illinois. Det var hur kul som helst! 16 dollar kostade det, typ 100 kr, och det var verkligen värt pengarna! Jag var livrädd och skrek typ hela tiden! Vid en punkt separerade de mig från resten av tjejerna så jag fick gå helt själv! Det var en mörk labyrint med massa läskiga typer i som kom och skrämde en, och där gick jag runt helt ensam! Ni kan ju gissa om jag var rädd! Jag blev hur glad som helat när jag äntligen hittade de andra där inne också! Min röst är helt kas idag för att jag skrek så mycket igår :P haha! Men det var väldigt roligt och verkligen en sak som jag är glad att jag gjorde! :D



Man fick tyvärr inte ta kort inne i The Haunted House, men jag tror vi ska beställa ett kort som de anställda tog av oss där inne. Jag lägger upp det när jag får det :)

Lördag 22/10-2011

Lördagen var inte så speciell, vi fixade några pumpor hemma hos Robyn sen träffade Nicolle för lunch sen var hon tvungen att jobba. Jag fick också lov att jobba, så jag var hemma till 4 och började jobba kl 6. Jag tog ungarna ut på middag, sen åkte vi hem och tittade på film. Först såg vi alla på Easy A, sen började jag och Ben titta på Transformers 3 men vi stängde av den efter halva filmen för den var helt kass! Se den inte :P Mina värdföräldrar kom hem under de andra filmen, så efter vi slutade titta gick jag ner till mitt rum och sooov!!


 
Pumpkin carving hemma hos Robyn! Jag gjorde en katt, Robyn gjorde en varg och Tammy gjorde ett scary face!


Fredag 21/10-2011


Jag och Haley var till Fright Fest på Six Flags i fredags! Vi hade kul, men stackars Haley var livrädd! På fright fest är det flera maskerade människor som går runt och skrämmer folk! Det var en kille i en gasmask som verkligen skrämde henne, och efter det var hon livrädd! Vi typ sprang mellan berg-och-dalbanorna för att undvika monstrena. När vi skulle ut därifrån höll jag utkik och sa till när jag såg dem, Haley blundade och jag ledde henne ut därifrån :P stackarn! Men jag tror hon tyckte det var lite skoj iaf :P vi hade ju iaf jättekul när vi åkte berg-och-dalbanorna!

Vi var inte där så länge så jag åkte hem till Robyn efter att vi kom hem. Jag och Tammy sov över hos Robyn eftersom hon hade huset för sig själv den här helgen.

Snabbt inlägg!

Hejhej! Idag är det söndag och jag är ledsen att jag inte haft tid att uppdatera er där hemma! För mindre än en timme sen kom jag hem från yogan och om några minuter kommer Tammy, Nicolle och Robyn och hämtar upp mig. Vi har cluster meeting kl 2 men vi ska nog hitta på något att göra innan det också :)

Får bli fler inlägg ikväll då ni får höra mer om min helg, just nu har jag inte tid ;)

Hej så länge! <3

2 MÅNADER KVAR TILLS FAMILJEN KOMMER!



LÄNGTAR!!!!! :D <3

It's FRIDAY!!

Imorse var det frost på bilarna! (Inte våra bilar för de stod i garaget :P men på andras bilar som stod ute på gatan!) Japp, så nu börjar det bli kallare här. Tror det var typ 3 grader när jag skjutsade ungarna till skolan i mors. Nu är det drygt 10 grader.

Snart ska jag åka och hämta hem Haley från skolan sen om några timmar ska vi åka till Six Flags jag och hon! Det ska bli skoj! :D Hon är väldigt orolig om hon kommer bli rädd för alla utklädda människor där :P Vi får se hur det går! Vet inte hur länge vi blir där, vi åker dit till 5 och stannar tills hon tröttnat antar jag.

I morse hade jag konståknings träning också! Det var skoj! Landade öggel ;) Min toelop är kass, men det visste vi redan, haha jag har börjat acceptera att den aldrig kommer bli bra nån gång :P

Nu ska jag åka iväg och tanka bilen och lämna tillbaka några filmer till biblioteket innan jag hämtar Haley!
Ha en toppenfredag människor! :D <3 KRAM!

Depp väder

Jag blir så trött av det här vädret! Igår var det hur blåsigt som helst! Man kunde knappt gå ut för det kändes som att man skulle flyga bort :P Och regnade gjorde det både igår och idag, inte så mycket idag så det blir väl bättre antar jag. Jag hoppas det är finare väder imorgon för jag och Haley har planerat att åka till Fright Fest på Six Flags! Inge kul om det regnar..

Idag hade vi ingen Performing Arts klass och det var bra det för Haley slutade tidigare idag så jag skulle inte kunnat gå iaf. Annars idag har jag gjort några sysslor här hemma och sen hann jag inte med så mycket mer innan Haley slutade skolan.

Nu tittar jag på The Secret Circle och efter det ska jag titta på Grey's! Redan tittat på Vampire Diaries ;)

See yaa later!! <3


Off To Bed!

Mina värdföräldrar fastnade i trafiken när de åkte hem från jobbet så de var inte här när vi skulle äta middag. Så jag och ungarna gick ut och åt mexikanskt! Gott! Sen när mina värdföräldrar kom hem, åkte jag till gymmet en stund.
Nu sitter jag nyduschad i sängen och ska strax sova! Godnatt! :) <3

Long Lost Twin ????

Jag tycker min nya tyska kompis Rike påminner jättemycket om Petra där hemma i Sverige! Är jag den enda som ser likheten?? :P

3 månader

Idag är det 3 månader sedan jag åkte från Sverige till USA! :D


Hej hopp!

Om en halvtimme ska jag åka och hämta Tammy sen ska vi åka till CLC. Idag har jag skjutsat Ben till skolan och sen ätit frukost och legat framför TVn. Jag är hur trött som helst! Måste börja gå och lägga mig tidigare :P
Igår var Ben hemma från skolan för han var sjuk. Så jag gjorde typ ingenting på hela dagen, jag köpte lite scrapbook grejer och gjorde klart 2 sidor i scrapbooken. Jag vet inte vad jag gjorde mer :P hmm..
Dags att göra sig klar! Hörs! <3

Söndag 16/10-11

Dagen började med yoga med Lydia och Sophie :) När jag kom hem fick jag göra mig klar väldigt fort för sen kom Nicolle, Tammy och Robyn och hämtade upp mig. Då åkte vi och åt lunch sen mötte vi upp med Megan och Angela och vi alla åkte och spelade glow golf, självlysande mingolf man spelar i mörker! Sen skulle vi hem till Tammy men på vägen dit stannade vi och tog lite kort och fånade oss och hade kul! Sen hem till Tammy och spelade lite spel, sen åt vi middag och sen skjutsade Nicolle hem mig. Jag hade en väldigt rolig helg den här veckan! Nu blir det att hoppa i säng så jag är redo för ännu en jobbvecka imorgon!
Godnatt! Kramar Elin <3

Lördag 15/10-11

Efter lunchen i lördags blev det att gå runt lite i Highland Park med tjejerna! Vi åt cupcakes och tog lite bilder på Halloween dekorationerna :) Sen blev det ännu en trip till köpcentrumet, sen hem till Lydia då vi tittade på Red riding hood, den var bra :) Väldig rolig lördag med tjejerna! :)
//Elin!

Fredag 14/10-11

I fredags var det Haley's väldigt sena födelsedags party! De var 7 tjejer här för lite aktiviteter och sedan sleepover. Jag var med i ca 3 timmar sen gick jag hem till Lydia. Jag tog mest kort med min värdfamiljs kamera, så jag fick inte så många bilder tagna med min kamera, men här är ett par bilder iaf!
De hade en piñata!

Haley :)

Hemma hos Lydia

Igar blev det att titta pa Skönheten och odjuret och Den lilla sjöljungfrun :) Vi var fem tjejer här och tittade men bara jag som sov över. Just nu är jag ocksa hemma hos Lydia och hon har inte alla boksäver sa det far ni klara er utan :P

Idag var jag med Lydia och Sophie till Northbrook Court och shoppade lite! Nya skor det köpte jag igar för det behövdes verkligen :P

Nu ska jag fläta Lydias har igen! hihi! Hörs! <3

The Windy City!

Idag båste det jättemycket! Men vi har ändå typ 16 grader ute så det är helt ok :) Men idag var det sophämtning och jag kunde se att en tunna hade vält och det flög saker längs gatan ! haha som tur var var det inte våra!
Idag har det varit en väldigt bra dag!
- Lite prat på Skype med pappa imorse innan jag åkte på konståkningsträning
- Träningen gick jättebra! Jag tränade på min himmelspiruett, de som känner mig i konståkningsvärlden vet att jag gör himmelspiruett åt sidan istället för bakåt, men idag tränade jag på att gå bakåt och det gick förvånandsvärt bra! Båda coacherna blev väldigt imponerade ;)
- Skype med mamma i en och en halv timme! <3
- Massa ärenden att göra innan Haleys födelsedagsfest ikväll!
- Snart kommer Haleys kompisar hit för sleepover party! Jag ska vara här i ett par timmar till sen går jag över till Lydia och har filmkväll (Disneykväll :D) och sover över där! :)
See yaa!! <3

TV kväll!

Ikväll åkte jag hem till Tammy och där tittade vi och Nicolle och Robyn på Grey's anatomy, vi åt popcorn och hade mys! Efter jag skjutsade hem Robyn åkte jag hem och kollade på mina Tv program. Det blev The Big Bang Theory, The Vampire Diaries och The Secret Circle. Massa nya program på torsdagar! I love my TV series if you didn't know that ;)
GODNATT!! :)

Good Night!

Hemma från Lydias hus nu och redo att hoppa i sängs! Godnatt! <3

At Lydia's house!

Nu är jag hemma hos Lydia och snart ska vi titta pa film i hennes hemmabio! :D Vi väntar pa att fler av tjejerna ska komma sen blir det movienight!! :D


Tidigare filmkväll!

All In!

Åkte förbi ett mycket väldekorerat hus till Halloween idag! Jag fick lov att stanna och ta kort för det var det coolaste hus jag sett hittills! Vissa människor går verkligen All in! :D
Coolare i verkligheten men ni kanske får en liten inblick av det iaf ;)

Matdags!

Just nu håller jag på att värma och fixa mat till min värdfamilj, minus min värdpappa som är borta på ännu en arbetsresa tills på fredag. Kyckling och ris blir det idag! Mums!
Haley spelar cello här bredvid mig och Ben gör läxor uppe på sitt rum. Det har varit en rätt så lugn jobbeftermiddag idag. Haley hade huvudvärk och orkade inte göra så mycket, så vi chillade idag ;)
Nu kommer min värdmamma hem när som helst så snart dags för mat! :D See you later! :)

I passed the driving test!

Jag blev godkänd!! Inte för att jag hade räknat med något annat ;) Det är väldigt lätt att skaffa körkort här. Jag betalade $5 förra gången då jag gjorde skrivdelen. Och nu var det bara att gå dit och köra. Men det var vääldigt mycket folk där idag så det blev rätt så mycket väntan.. Men nu är det gjort! Så nu äger jag ett Illinois Drivers license! Stolt! ;)



Good Morning!

Ska snart åka och hämta Tammy, sen blir det äntligen att fixa körkortet! Wish me good luck! ;) Hörs!

Excellent Work!

Idag tog min Performing Artsklass upp det mesta av min dag. Och idag var det huuur tråååkigt som heeelst!! Vi tittade på en ballett film i typ 50 min och jag trodde allvarligt att jag skulle somna i min stol! Och det var bara första akten! När den var slut sa hon att vi skulle se resten på torsdag!! AAhhh!! Aja, får väl överleva det :P haha
Vi fick tillbaka våra 5 första läxor som vi har gjort och lämnade in i torsdags. Jag gjorde typ alla av dem på tisdag och onsdag. En av de gjorde jag klart i bilen påväg till skolan :P Men jag gjorde faktiskt rätt så bra ifrån min! Hör och häpna! Man kunde ha 50 poäng som högst (10 poäng per läxa) och jag fick 49 ;) Pretty good huh?? haha!
Bild från CLC (College of Lake County)

Nu har jag jobbat klart för dagen och ska strax fara mot gymmet! Vi höres! :) Kramar!

Buuuu !!

Jag ser såå mycket fram emot Halloween här i staterna! Jag har sett jättemånga hus som har massa dekorationer och det ska bli jättekul när vi ska dekorera vårat hus! Jag vet inte riktigt när vi ska göra det men jag ser fram emot det väldigt mycket! :D
Nu ska jag titta klart på Vänner avsnittet på tv sen ska jag soova! Ha det bra kära läsare! Kramar Elin <3

Min tatuering

Min finfina tatuering som jag gjorde i slutet av mars 2011! Bästa Angelica designade den och jag är hur nöjd som helst med den! Tack ännu en gång Ancos!! :)

Älskar mina skor också btw! ;) haha

TWO and a half MEN

Sett ett nytt avsnitt av two and a half men ikväll. Har dem kommit ut i Sverige än? Jag har ingen koll :P Jag tycker iaf att det är väldigt bra med Ashton Kutcher, det är som ett helt nytt program!

Columbus Day

Idag var det Columbus Day så ungarna var lediga från skolan. Fast Ben var till skolan i alla fall för sin robot klubb (de ska bygga en robot och sedan tävla med den) från kl 9.00 till 16.00. Så jag hade bara Haley idag. Jag skjutsade Haley till cello lektion, till konståkningsträning, till en kompis och sen till och från dansen. Har man äldre barn att ta hand om då blir det mycket skjutsa runt med bilen, men det går bra det med! Nu hittar jag överallt! Mitt lokalsinne har blivit så himla bra sen jag kom hit! Var stolta!

För 4 månader sen tog vi studenten!!


Scary Sunday!

Det blev ingen yoga i morse! Jag sov ut istället sen träffade jag Lydia, Sophie, Rike och Lena. Vi var hemma hos lena i några timmar sen åkte jag och Lydia och hämtade Robyn sen åkte vi hem till Lydias hus. Där dekorarade vi, och Rike och Sophie, Lydias hus med halloween dekorationer! Sen blev det pumpkin carving och pizza till middag och s'mores till efterrätt! Väldig rolig dag! :D
Robyn, jag och skelettet Albert!
Lydia, Robyn, jag, Sophie och Rike! :)

Yom Kippur

Vårt hus var fullt med massa människor ikväll! Det var totalt kaos :P haha! Jag pratade nog inte ens med hälften av alla som var här, det var inte möjligt, och jag minns inga namn :P Men det var en trevlig kväll med massa mat och massa pratsamma amerikanare.
-
Tidigare idag träffade jag Lydia, Sophie och Rike i några timmar. Vi var till Starbucks, (alla dricker kaffe här utom jag!) jag beställde en double chocolate chip coffee free frappuccino ;) Sen gick vi runt i några affärer och sen åkte jag hem igen.
-
Nu ska jag sova sova sova! Yoga imorgon bitti! :D Godnatt kramar! <3

Sommarvärme!

Har haft en väldigt bra fredag idag! :D
Ca 27 grader var det idag och det va hur skönt som helst! Det har varit varmt hela veckan men varmast var det idag, och varmt ska det bli fram till på måndag också! Yey! :)
Det gick väldigt bra på min konståkningsträning idag! Hade inga problem med knän eller fötter så det kanske börjar bli bättre :)
Fick ett brev med posten idag också! Det lyser alltid upp min dag! Det var ett brev från moster Lotte med choklad i! Åh ni kan ju gissa hur glad jag blev :D Tack tack tack!!!! <3
På kvällen träffade jag Tammy och Nicolle. Vi hade bestämt oss för att åka till ett spökhus som vi hörde skulle vara bra. Men när vi tittade på en film om det stället på deras hemsida så såg det inte läkigt ut alls.. Så vi struntade i det! Vi åkte till Six Flags istället och åkte två berg-och-dalbanor, mer hann vi inte med för det var väldigt mycket folk! Men vi hade kul! Vid en punkt kom en av de läskiga, utklädda människorna som är där under oktober och jagade efter Tammy! Hon sprang runt helt livrädd och jag och Nicolle stod och skrattade åt henne! Det är vänskap det ;) haha
Ikväll började ännu en judisk högtid, Yom Kippur. Min värdfamilj ska fasta från solnedgången idag till solnedgången imorgon. Men det ska inte jag göra :P Imorgon ska de gå till synagogan och jag ska hämta upp de under dagen. Sen har de bjudit hit typ 60 pers imorgon kväll för middag! Så jag blir nog att hjälpa till lite innan det också.
Nu ska jag strax sova! Ha det underbart! Kramar! :) <3<3

Cocoa Puffs

Ligger och äter Cocoa Puffs :D hihi! Nu ska jag sova :) Godnatt och sov gott! <3

Bilder från Six Flags 2/10-2011

Lydia, Sophie, Rike och jag! Superman är den bästa berg-och-dalbanan jag nånsin åkt om ni undrade :D

Bild från Six Flags 11/9-2011

Nicolle, jag och Tammy! OMG vad vi är snygga ;) haha

Onsdag

Okej, vad har jag hittat på idag då???
Jo idag hade jag massa skoluppgifter att göra eftersom de ska lämnas in imorgon. Och eftersom jag har varit så duktig och inte gjort uppgifterna när vi fick dem så hade jag typ alla att göra idag :P Men nu är jag klar med det så det känns bra! Nu måste jag bara få de utskrivna, och det ska Tammy göra imorgon innan vi åker dit :) Det är nog det sämsta arbeten jag nånsin gjort men jag kunde inte bry mig mindre just nu :P haha
Jag var även hem till Robyn idag och vi gick ut med Koby tillsammans. Sen hann jag inte med så mycket mer idag, för då var det dags att hämta Haley från skolan.
Just nu tittar jag på film men snart är det dags för mig att sova! Hörs! :)

ZzzZzZzz....

too tired for this.. ;) skriver imorgon! Godnatt! <3


Golden Monday

Vanlig jobbmåndag idag. Men jag var ut under dagen med Tammy och Nicolle och träffade den nya aupairen som tog över från Megan. Hon heter Robyn och är från Sydafrika, väldigt snäll tjej :) Vi var till en hundpark med hennes hund (som jag gått ut med i två veckor) och Tammys hund. Sen var vi och åt lunch. Annars idag har jag inte gjort så mycket speciellt. Nu ligger jag här med Rotiz och är jättetrött!


natti natti <3


Fright Fest

För er som inte har nånting bättre för er just nu kan ju kolla på detta lilla klipp från Fright Fest :P


Six Flags - Fright Fest





 


 


Bra start på dagen :)

Hemma från yogan nu och ska snart åka med Tammy till CLC och titta på The Secret Garden sen vidare till Six Flags :D

Efter yogan var vi och åt frukost på Corner Bakery i köpcentrumet. I köpcentrumet hittade vi den här skylten så jag fick lov att ta upp kameran :P

Wooho SWEDEN!! :D

Sophie & Lydia :)


Have a nice day! :) Kram!

Trötttt!

Nu måste jag sova! Klockan 9 imorgon bitti kommer Lydia och hämtar upp mig för att sen åka och hämta Sophie och sen till yogan :) efter yogan blir den nog ut och äta frukost sen ska jag åka med Tammy till CLC för vi ska gå och se på en teater typ, eller musikal jag kommer inte riktigt ihåg, men det visar sig :P hehe

Efter det åker vi direkt till Six Flags och möter upp massa människor och blir nog där hela kvällen :) Ni får höra mer imorgon! Ha det bäst! Kram Elin<3

Jobb lördag

Idag började jag jobba kl 10 då jag hämtade Haley hos en kompis. Sen jobbade jag till kl 14 för mina värdföräldrar var inte hemma. Då kl 14 åkte jag till gymmet och var där ett tag, Tammy kom efter ett tag så då fick jag lite sällskap :) Åkte hem, duschade, och nu sitter jag här i sängen. Om cirkus en halv timme börjar jag jobba igen för mina värdföräldrar ska på fest. Det blir inte så jobbigt, vi ska nog ut och äta mddag nånstans och sen titta på en film skulle jag gissa :)

Vi hörs! <3

Zitor <3




Sanna skickade lite bilder till mig över Skype :) Min söta lilla vovve! <3

OMG I LOVE YOU!! :D

Hämtade ut ett paket på posten idag från världens bästa Sanna! :D Du är helt klart den bästa personen i hela världen just nu! Det gjorde verkligen hela min dag! Mmmmm... MARABOU!! :D Tack så otroligt mycket min kära vän! <3 Love you!! :)



<3


RSS 2.0