Grekland!!


Om ca 2 timmar åker vi mot Arlanda och sen kl 6 typ åker vi till Grekland! :D Gaaah vad kul det ska bli! Har längtat så otroligt länge och nu åker vi äntligen! Sen är det inte långt kvar till studenten sen! Gud vad tiden går snabbt ;)



Zakynthos, Grekland - Here We Come!! :D

Tralala


Idag har jag varit med Anna :) Vi var till kupolen och sen cyklade vi runt och pratade i timmar! Mat på burgerking blev det också ;) Riktigt bra dag!

Jag tror jag snart är klar med packningen till Grekland, men det känns som jag glömmer saker hela tiden :P Jag har imorgon på mig också, men jag kommer säkert att glömma nånting viktigt ;)



hihihi ;) <3

On Stranger Tides




Ikväll var jag på bio med Sanna och Anna. Vi såg Pirates of the Caribbean : On Stranger Tides. Den var väldigt bra och vi hade väldigt kul :D längesen vi umgicks alla tre och jag måste väl passa på nu innan jag åker bort i ett helt år! Imorgon ska jag träffa bara Anna, får se vad vi hittar på men roligt blir det iaf :D Nu ska jag titta på tv och tror jag ska skriva en packlista till Grekland! Hörs!

3 veckor!


Om tre veckor har jag tagit studenten!! :D


Vovven :)


Igår kväll pratade jag med Au Pairen som jobbar i familjen som jag ska komma till. Hon är från Sydafrika och hon var väldigt snäll :) Hon berättade lite om hur det är att jobba där och vad man kunde göra på fritiden och så vidare. Det känns som en väldigt bra familj men jag tror även att jag kommer få väldigt mycket fritid, så skridskorna får följa med så jag kan spendera massa tid i ishallen ;) hihiihi!

Igår var jag även till sjukhuset och skulle fixa med min hälsokontroll som behövs för min ansökan. Jag måste testa mig för tuberkulos (jobbigt), så jag var till doktorn idag och ska även dit på måndag. Sen på tisdag åker vi till Grekland! :D Jippie!

Jag känner mig lite trött idag :P det blir nog bara en massa slapp och mys med Zitor :) <3



Kram!

2 MÅNADER!!


Om två månader är det USA som gäller!! Aaaah! Så otroligt spännande så det går inte att beskriva! Jag ser såååå mycket fram emot det :D Inte långt kvar nu!!




Kramar!


We R Who We R


Dagen har spenderats med bästaste Angelica och Anna. Som vanligt hittar vi på massa skoj att göra :) Det är dagar som denna som jag verkligen kommer att sakna<3







BTW, har nog inte nämnt att det blir den 18 juli jag anländer till USA! 2 månader och 4 dagar!! SJUKT :D

Take A Minute


Visum

Idag började jag och mamma kolla på ALLA papper som jag fått gällande visum. Det är rätt så mycket som ska göras innan jag får åka till ambassaden i Stockholm, men det får vi klart under veckan! Jag skulle fylla i ett dokument på internet idag och det tog typ två och en halv timme.. jag fick börja om typ tre gånger för sidan var helt konstig :P men till sist blev jag klar!

Annars då. Imorgon är det 2 veckor tills klassen åker till Grekland på studentresa :D det är också bara 1 månad kvar till studenten då! 1 månad!! HEEELT SJUKT!!!!! :D

LÄNGTAR SÅÅ!! :)

Familj!

YES nu äre klart! :D jag tackade ja till familjen jag skrev om i tidigare inlägg! Det känns verkligen jättebra, familjen verkar jättesnälla och jag tror jag kommer trivas jättebra där :D


CHICAGO - HERE I COME !!!  (eller strax utanför Chicago men what's the difference ;) hihi)


familj?

Pratade med en familj igår kväll. Jag pratade med föräldrarna och de var verkligen jättesnälla och roliga! De har lite äldre barn, 13 och 10 år. Så åker jag dit blir jag väl mer som en storasyster, men det kanske skulle passa mig bra. Ett stort plus är att deras 10-åriga dotter åker konståkning, det finns ishall i närheten så jag kan fortsätta åka :D Det lutar åt den här familjen nu, det känns väldigt bra :)

Kram!

RSS 2.0