Hula with Haley

Fick en tröja från Haley's bat mitzvah party ;)
 
Nu ska jag på bio med Sarah och Elie! Seee yaa! :-*
 

Bat mitzvah

Igår kväll var det Haleys Bat mitzvah party. Det var en kul kväll, men det var en massa folk där som jag inte visste vilka de var så jag är glad att Sarah var där så kunde vi hålla ihop! Temat för festen var "Hula with Haley", alltså Hawaii-tema :) De hade hula dansare, det hölls massa tal, det dansades och vi åt mat. Det var även första gången i USA som jag varit gammal nog att ta nytta av en open bar ;) Efterrätterna var som vanligt det bästa och vi har en massa leftovers i kylskåpet! Yummy! Efter festen var jag nere i källaren på Sarahs rum, vi "tittade på film" och snackade skit i några timmar innan det var sängdags, sen sov jag till kl 12 idag! Vet inte när jag gjorde det senast, hur skönt som helst! ;) Bjuder på några bilder från igår!
 
 
Idag ska jag och Sarah iväg och äta lunch alldeles strax sen ska vi iväg till ett köpcentrum. Jag ska försöka att hålla hårt i plånboken, känner att jag redan har spenderat mer än vad jag borde ;)
 
Ha det bäst! Kramar <3
 

Wanna skype?

Idag blev det ännu en lugn dag för min del, har i princip bott framför min dator idag! Har skypat både med lillebror och pojkvän samt tittat på film. Inte en sån spännande dag kanske men ibland behöver man såna dagar ;)


Ikväll ska vi ut och äta middag igen alla 18 pers. Skönt att Sarah är med! :)

Ha det bäst! <3

Reunion

Nu ikväll var vi hela familjen ut och åt middag tillsammans med ungarnas morföräldrar och kusiner. Jag vet inte om det endast är den här familjen, men gud så högljudda de är vid matbordet! Det är helt sjukt att man ska behöva typ skrika till någon som sitter en människa ifrån en. Räknar med ytterligare en kaotisk middag imorgon då vi ska ut och äta med allihopa igen, tror vi är typ 18 pers.

Efter middagen träffade jag min aupair kompis Elie, som är den enda som är kvar här sedan min tid ;) hon förlängde ett år och åker hem om ett par månader. Vi var till starbucks och pratade gamla minnen och sånt vi missat i varandras liv. Det var verkligen jättekul att träffa henne igen! :)
Nu är det sängdags för mig! Godnatt! :)

Rainy day

Bestämde mig för att ta en rätt så lugn slappdag här hemma idag. Och med all rätta - det är just nu en ministorm utanför mitt fönster! Det blåser och regnet bara vräker ner, en perfekt stanna-inne-dag helt enkelt ;)
 
 
Kramar!!

Downtown girl!

Igår blev det en ganska chill dag för mig, jag var iväg en sväng till köpcentrumet och gick runt i några timmar. Blev bara lite köpt då ;) Men shoppingen fortsatte idag då jag tog tåget till Chicago och spenderade största delen av dagen där. Det är en sån fin stad! :)
 
 
Ha det bäst! <3

Six Flags Monday

Igår var jag, den nya aupairen Sarah, Haley och hennes kompis till Six Flags och åkte berg-och-dalbanor hela dagen! Kul var det, precis som jag kommer ihåg :) det enda tråkiga var att det var så jädrans mycket folk där så den jag helst ville åka var den enda vi inte hann med, det var alldeles för lång kö.. Men jag var glad ändå ;)


Chi-town!

I söndags blev det som sagt en tripp downtown Chicago. Det var hur härligt som helst att gå längst Chicagos gator igen! Vi gick till the bean, till Navy Pier, vi tog en promenad längst sjön och sedan åkte vi upp och tittade på fina utsikten i Hancock building :)
 
 
 
Ha det bäst!
 
Puss och kram Elin :) 

I'M BACK BITHES!!!!

Yes nu är jag här hemma hos min ex-värdfamilj här i Highland Park och ska hälsa på i 11 dagar :) Det var väldigt kul att träffa dem igen ett år senare! Idag har det varit en heldag med resande, kom fram lagom till middan och nu är det dags att gå till sängs! Äntligen!
 
Imorgon ska jag och deras nya Au Pair från Österrike (hon kom hit förra veckan) åka till downtown Chicago och gå till Navy Pier, det är air and water show som vi ska titta på. Blir nog skoj! Det kommer nog bli några mer vändor downtown ;) 
 
Nu är det som sagt dags för mig att hoppa till sängs! Ha det så bra! :)
 
//ELIN

RSS 2.0