28/4-11

Oj vilken dag det varit idag. Skolarbete från kl 10 till kl 17 sen spenderades kvällen på Skype och telefon och pratade med au pairen till en familj och även deras två tidigare au pairer. Jag pratade även med en andra familj, det var mitt första samtal från amerika - spännande!

6 st familjer har kontaktat mig nu och de flesta verkar jättesnälla och bra. Jag har tackat nej till 3 st redan av olika skäl. Inge kul att tacka nej till folk men jag tror inte de tar illa upp så det är bra :)

Jag hoppas att jag får klart med familj snart :D

:D

Den 20/4 fick jag ett mail om att min ansökan var godkänd :)
Den 21/4 åkte jag med familjen till farmor och farfars stuga i Grövelsjön och kom hem idag. Och ikväll när jag läste mina mail hade jag fått mail från fyra olika familjer! WOW nu är det verkligen igång! :D

13/4-11

I förrgår hade jag min intervju. Det var jag och en till tjej som blev intervjuade samtidigt.
Intervjun var inte jobbig alls, vi svarade på några frågor bara - sen var det en engelsk del, men det var ungefär de frågor som jag redan svarat på när jag gjort ansökningen på datorn.
Det som tog längst tid var de 260 olika påståenden som vi skulle svara sant/falskt på, det tog ca 40 minuter. Hela intervjun tog lite längre än två timmar.

Men nu är allting klart! Nu är nästa steg matchningen med en annan familj, spännande! :)

E.T.Den här har spelats genom mina högtalare hela kvällen typ! Ville testa ladda upp en film så here you go ;)

Helloj!

Jag heter Elin Barmé och jag är 19 år. Denna blogg är mest till för att jag ska skriva om mitt år som Au Pair i USA.

Jag är lite sent ute.. Jag tar studenten om ca 2 månader och jag har precis blivit klar med min ansökan till Au pair in america. Jag har min intervju om tre dagar och sen är det dags att hitta en familj som passar mig!

Jag hoppas på att komma iväg till USA till hösten men som sagt vet jag ingenting om var jag hamnar och vilken familj det blir. Jag kanske till och med har sån otur att jag inte får någon familj.. Nej det får vi hoppas inte händer! :P Men jag är ute liiite senare än andra kanske, men det löser sig nog till slut!

Som sagt kommer min blogg vara mest aktiv under mitt Au Pair år, men lika bra att börja lite nu kände jag! ;)
Håll koll efter uppdateringar!

Kramar Elin! :)


RSS 2.0