Hejdå Robyn!

Ikväll sa jag hejdå till Robyn! Hon kommer åka bort imorgon på semester på västkusten och jag kommer åka hem innan hon hinner tillbaka. Så ikväll fick vi säga hejdå! Jag hoppas att vi kommer ses nån gång i framtiden, det skulle vara hur kul som helst! Sorgligt att säga hejdå, hon är den den kompisen jag haft längst här - som fortfarande är kvar i Chicago. Om drygt 2 månader är det dags för henne att åka hem till Sydafrika.
 
Nu kallar sängen på mig! Sov sött mina vänner <3
 

Awesome day at the beach!


1 år!

 
 
Helt sjukt att jag har varit i USA i ett helt år nu! Jag kan lugnt säga att det har varit det bästa året i mitt liv! Jag har sett massa nya saker och ställen, fått uppleva nya saker och lärt känna massa av nya personer och fått underbara vänner för livet! <3 Det här året har gått sååå fort och nu är mitt äventyr nästan över! Tänker ta vara på mina sista veckor här så mycket jag bara kan! :)
 

Bilder 4 juli

4th of July i San Francisco!
 
 
 

Bilder 3 juli

Bilder från Stanford University!
 

Bilder 1 juli


Bilder 30 juni

Första dagen med Lydia i San Francisco!
 
 
<3

29 juni - 8 juli

Veckan efter turen över västkusten jag gjorde tillsammans med Natalie och Valeria flög jag tillbaka till San Francisco föra att spendera drygt en vecka tillsammans med min kära vän Lydia som flyttade dit från Chicago typ 5 månader tidigare. Det var hur kul som helst att träffa henne igen!
 
Jag bodde med henne hemma hos hennes värdfamilj och de var hur snälla som helst! Lydia har tre små värdbarn nu, en 3-årig flicka och två tvilling pojkar på 7 månader. Hur söta som helst!!
 
Lydia behövde bara jobba tre av dagarna som jag var där. På de dagarna tog jag lite sovmorgon sen var jag med henne och jobbade (jag lekte mest och gullade med bebisarna, så jag var nog inte så hjälpsam :P haha).
 
Jag kom till henne sent på fredagskvällen/lördag morgon så då gick vi och la oss på en gång. Nästa morgon skulle Lydia jobba i några timmar. Jag träffade hennes värdfamilj, sen följde vi med hennes värdpappa och shoppade på Costco. Efter det hade hon en paus på några timmar så då gick vi och shoppade lite. Jag köpte converce skor och en klänning. Egentligen borde jag inte ha köpt nånting för jag är lite orolig att jag inte får med mig allting hem sen.. menmen jag kunde inte hjälpa det! På eftermiddagen jobbade hon några timmar igen. Jag gullade med bebisarna ;)
På kvällen var vi ut och jag träffade hennes kompisar, de var alla väldigt snälla och det var en väldigt kul kväll/natt!
 
På söndagen tog vi sovmorgon, sen blev det tyvärr mer shopping haha! På kvällen gick vi och såg på bio, Magic Mike. Jag hade höga förväntningar, men jag måste säga att jag blev besviken.. Dansdelarna var det enda som var bra ;P
 
På måndagen jobbade Lydia. Jag hjälpte henne lite på förmiddagen men efter lunch lämnade jag henne och tog en tupplur i hennes rum. På kvällen hade vi middag med hennes värdfamilj och på kvällen kollade vi på Bachelorette med hennes värdmamma.
 
På tisdagen tog vi tåget till en bit utanför SF. Där bor Lydias pojkvän, vi åkte med han och åt lunch och sedan åkte vi och såg Stanford. Det är ett väldigt fint campus, vi kände oss smartare bara över att gå runt där. Efter det åkte vi till hans lägenhet och sedan badade vi i en pool som fanns där. På kvällen var vi ut och åt middag och sedan hyrde vi en film som vi såg i hans lägenhet. Vi såg 21 jump street, den var bra! När vi sedan skulle gå och lägga oss skulle jag sova i soffan och de som i hans rum. Jag kanske ska nämna att han har en rumskompis, han var ute och festade och kom hem kl 3 på natten tillsammans med en till kompis och två rätt så berusade tjejer....och där låg jag i soffan.... toppen tänkte jag haha. Det slutade med att både jag och Lydia sov tillsammans med Lydias pojkvän i hans säng. Mycket bättre ;P haha. Lyckos han, vi fick rätt så långa blickar av folket när vi lämnade hans rum morgonen efter och gick ut för att äta frukost.
 
Så efter frukosten 4th of July (natonaldagen), åkte jag och Lydia tillbaka till SF och hem till henne. Vi tänkte ta oss ut och kolla på nån parad men det blev att vi stannade hemma istället. Vi var ut på kvällen iaf och såg fyrverkerier. Det var hur fint som helst! Påväg tillbaka till tunnelbanan dock blev vi typ fast i en folkmassa! Det var hur mycket folk som helst! Om jag hade ramlat då skulle folk bara ha gått över mig. Det var inte så trevligt.
 
Nästa dag var vi till piren, vi åkte cable car (som vi stod i kö till i nästan 2 timmar!), och gick runt på stan. Jag var rätt så duktig att hålla mig borta från butikerna denna dag. På kvällen träffade vi Lydias kompis Nadine och vi tre gick på bio. Denna gång såg vi Ted och den tyckte jag var väldigt rolig. Rekomenderar den!
 
På fredagen skulle Lydia jobba igen. Jag, Lydia, hennes värdmamma och de tre söta barnen åkte till Redwood forest och tog en promenad. Det var väldigt stora träd där! Det var faktiskt väldigt coolt! På kvällen åt vi middag med familjen och hade en trevlig kväll hemma!
 
På lördagen åkte jag, Lydia, Nadine och en tjej Jenny till Sixflags. Det är annorlunda mot Sixflags i Chicago för där har de massa djur! De hade tigrar, lejon, giraffer, pingviner, hajar, valrossar, sälar, sjölejon och delfiner. På eftermiddagen hade vi köpt att vi fick simma med delfinerna! Det är en sån där barndomsdröm som äntligen gick i uppfyllelse! Det var verkligen hur kul som helst! :)
 
På söndagen åkte jag hem till kära Chicago igen. Det var väldigt sorgligt att säga hejdå till Lydia igen! Men jag är säker på att jag kommer träffa henne igen :)
 
Bilder kommer senare! Kramar! <3

Jobb vecka

Igår kom Mina värdföräldrar hem med Haley från Wisconsin, så nu börjar jag jobba igen. Jag har ju varit ledig nu i typ fyra veckor när Haley varit på läger. Den här veckan har hon dansläger 4 timmar per dag. Det är rätt så skönt för då behöver jag inte underhålla henne hela tiden :P Ha det bäst!


Ensam hemma!

Idag skjutsade jag mina värdföräldrar till flygplatsen för de ska till Wisconsin och hälsa på ungarna på läger och även hämta hem Haley. Så nu är jag ensam hemma tills på söndag. Veckan därpå börjar jag jobba igen.
 
Ikväll kom Emmelie, Lisa, Sabrina och två nya tjejer som jag tyvärr glömt bort vad de heter..(igen) aja, iaf, vi åt pizza och hyrde film, Safe House - den var bra! Det var en kul kväll! Nu ska jag titta en stund på TV innan jag går och lägger mig. Jag måste upp tidigt imorgon och släppa in städerskan, men som tur är kan jag gå tillbaka till sängen sen!
 
Ha det bäst! <3
 

Antagen

Blev antagen till högskolan! Grundlärarutbildningen i Falun. Nu är frågan bara, ska jag gå eller inte???

West Coast Tour

 
Kort och gott så har jag bara fina minnen från min West Coast Tour som jag gjorde tillsammans med Natalie och Valeria! Tack för alla underbara stunder och platser som vi upplevt tillsammans. Denna resa kommer jag verkligen att minnas för livet! Känner mig väldigt tacksam att jag hade chansen att göra detta! :)

Västkusten - Yosemite

 
Bussen till Yosemite gick strax efter kl 5 på morgonen. Jag sov så mycket jag kunde på bussen men tyvärr hade jag inte världens bästa plats. Men det var helt ok! Yosemite var iaf väldigt fint, vi var inte där så länge men vi stannade på flera ställer i parken och såg olika saker. Det var fint där :)
 
Efter Yosemite åkte vi till flygplatsen i Los Angeles. Därifrån flög jag tillbaka till San Francisco för att spendera nästa vecka med Lydia! :)
 

Västkusten - San Francisco

 
San Francisco är hur fint som helst! Men det är väldigt branta gator! Vi gick upp för en gata där vi skulle ha väldigt fin utsikt på toppen, när jag väl kom upp var jag helt slut! Bor man i SF behöver man inte skriva upp sig på gym säger jag bara! Vi tog en båttur under Golden Gate Bridge och åt lunch vid Pier 39. Vi hade bara en dag i San Francisco, nästa morgon tog vi bussen tidigt för att åka till Yosemite National Park.

Västkusten - Grand Canyon

 
Grand Canyon var hur fint och coolt som helst! Jag har aldrig sett nånting liknande i hela mitt liv. Man kan inte riktigt fånga den på en bild, det är omöljigt att från en bild se hur stor den verkligen är. Ni får helt enkelt ta och lita på mig när jag säger att den är helt otrolig. Kan nog säga att det var min favorit sak att se under hela touren! Jag är verkligen glad att jag fått möjligheten att sett den!
 

Västkusten - Las Vegas

 
Bussresan från Los Angeles till Las Vegas var helt ok. Den var lång, men jag sov på bussen så det gick bra! Las Vegas var hur coolt som helst! Jag måste verkligen åka tillbaka dit när jag är 21+ ;) Vi bodde på The Stratosphere  hotel, det var coolt! Första dagen vi kom dit spenderade vi några timmar vid poolen sen hade vi en kvälls tur av Las Vegas vilket var väldigt roligt! Vi stannade i Las Vegas i två nätter, men hela nästa dag spenderades i bussen och vid The Grand Canyon!
 

Västkusten - Santa Monica, Los Angeles

 
 
Jag och Natalie åkte till Santa Monica 3 dagar innan vår West Coast Tour började så vi skulle ha lite tid att slappa på stranden och se Los Angeles! Vi spenderade två dagar på stranden och under en dag gjorde vi en LA tour där vi såg bland annat Downtown LA, Hollywood skylten, Walk of fame, Rodeo Dr, Beverly Hills, det slutade med att de släppte av oss vid Venice beach- där ifrån gick vi tillbaka till Santa Monica. Känner att det var väldigt bra att vi åkte dit tidigare, Santa Monica är helt underbart och jag är glad väldigt glad att vi fick se Hollywood! :D
 
 
 

Finally

Förlåååt att jag inte har bloggat nånting! Jag hade mycket att göra under min resa så jag hade inte riktigt tid att blogga. Men om ni följt mig på Facebook så vet ni lite vad jag har gjort iaf :)
 
Ska försöka att uppdatera er om vad som har hänt under resan och även de dagar sen jag kommit tillbaka till Chicago!
 
Kramar!!

RSS 2.0