11 månader!
I got a free flower cookie with my lunch!! Yey ;)


Helg!!!

Är överlycklig över att det äntligen är helg! Just nu är jag i downtown chicago men snart ska vi ta tunnelbanan syd-väst där vi ska på b96 summerbash. Det är en konsert och det kommer flera artister som vi ska se! Gymclass heroes, flo rida, the wanted, Mike posner - att nämna några stycken. Det ska bli väldigt roligt! :D

Bjuder på några bilder från bööönan!! :)
Vi hörs!! Kramar! <3


Somewhere over the...........

När jag var inne på HM ikväll märkte jag att jag gått runt med ett VÄLDIGT STORT klistermärke på min rygg som mitt kära värdbarn satt där! Tack Haley <3


Last Sunday


Last Saturday


Remembering..

Facebook gör mig såå avis just nu!! Bilder från stundentresor och studentveckan och studenten och balen - jag önskar att jag kunde få uppleva allt igen! Det är helt sjukt hur snabbt tiden rinner iväg! Det är 4 år sen jag och min underbara baldejt Anna-Panna gick på balen och hade skoj! Och nu är det över ett år sen vi tog studenten! Jag kan inte fatta hur snabbt tiden har gått!


Anna och jag på balen 2008 <3
Studenten 2011 <3We will always have our momories <3

Headline

Denna vecka är nog den jobbigaste veckan jag haft under hela min tid här! Ungarna här ingen skola så jag är hemma med dem hela dagarna, det är inte så himla jobbigt men varje ledig sekund jag har haft har jag spenderat med att fixa med deras grejer till lägrena de ska åka på nästa vecka. Jag blev i stort sätt klar med allt det idag, så förhoppningsvis blir resten av veckan roligare.

Om en vecka befinner jag mig just nu i Los Angeles och slappar på stranden! Jag ser så mycket fram emot det! Jag blir totalt att spendera 18 dagar på västkusten :) Sen efter det är det inte många veckor kvar tills jag åker hem till kära Sverige igen :)

<3

Helg!!

Nu ska jag snart skjutsa min värdmamma och Haley till flygplatsen, de ska åka till Connecticut över helgen. Min värdpappa och Ben åkte bort igår. Så efter jag skjutsat dem så är jag ledig resten av fredagen och hela helgen! Det kommer bli en kul helg! :)

Kramar!!


Hurricane Harbor

Igår var vi till vattenparken Hurricane Harbor i Six Flags och hade kul! Det fanns väldigt många olika, roliga water slides och inte alls så lång kö som jag trodde det skulle vara! Jag och Johanna provade på de värsta kanorna medan Lisa och Emmelie låg och solade. Det här är inte från Chicago men det är samma bana!


Ha det bäst! Kram Elin! <3

Nytt


RSS 2.0