NYC!


Snart aker vi!

Nu ar jag hemma hos Natalie och om mindre an tre timmar kommer taxin och hamtar oss tar oss till flygplatsen. Vi borde ga och lagga oss och jag tror vi ska gora det snart. Vi kommer vara helt doda imorgon men who cares ;) Jag ser fram emot new york och sen washington dc! Det kommer bli jatteskoj! :)
Ha det bra! Godnatt folk :) <3

Oj jag glömde nästan...

Jag har ju sagt en enda gång den här veckan att jag åker till New York imorgon!! Yey det ska bli jättekul!

Det är spring break nästa vecka och min värdfamilj ska åka och hälsa på folk i Florida. Jag och Natalie ska åka till New York imorgon bitti och bli där tills tisdag eftermiddag. Då tar vi en buss till Washington DC och blir där tills på fredag! Det ska bli en kul resa och jag ser verkligen fram emot allting! :)

Jag har i princip packat klart. Jag laddar bara min iPod och kamera och mobil sen är allt klartt! Ikväll ska jag skjutsa min värdfamilj till flygplatsen, sen ska jag sova över hos Natalie. Sen ska vi ta taxi till flygplatsen. Vårt flyg går 5.50am från Chicago, och vi är framme i New York kl 9:00. Tur är så fick jag låna andra boken i Hungergames serien så nu har jag nått att läsa :)

Åh på tal om The Hungergames! Efter jag skjutsat min värdfamilj och innnan jag åker till Natalie är vi några stycken av oss som ska gå och se filmen! Jag läste klart boken i onsdags och jag ser verkligen fram emot att se filmen! Har hört att den ska vara väldigt bra :)


Får se om jag hinner skriva nå mer idag. Annars blir det nog imorgon :) Jag tar ju med mig iPoden och jag har ju min otroliga blogg-app så det blir lättare att hålla er uppdaterade ;)

Ha det bäst! Kramar Elin <3

nope..

Hon klarade inte testet.. Tråkigt :/ hon blev arg men hon överlever!

Time for bed! Godnatt´<3

FYI

Haley gick in i min fot med sin skridsko! Aj!

Om ni undra haha ;P


Freezing at the ice rink!

Just nu sitter jag i ishallen och haley har träning. Snart ska hon testa och stackars flickan är väldigt nervös!

Jag förstår inte riktigt hur testsystemet funkar här men haley har iaf level 5 och ska idag testa till level 6. Förra gången hon testa klarade hon det inte så jag hoppas verkligen för hennes skull att hon klarar det nu! Jag har ju lite erfarenhet med att misslyckas på tester och det är ingen kul känsla haha!

Jag försökte coacha henne från läktaren men det är inte så lätt! Så jag har gått ner till isen några gånger och försökt hjälpa henne. Men nu har hon privatträning med sin coach så då behövs inte jag längre.

Jag hoppas verkligen att hon klarar det! I'll let you know ;)


Beach & Bowling!

I söndags hade jag sovmorgon till 11.30 och det var hur skönt som helst! Sen åkte jag med mina kära vänner och hängde på stranden i några timmar, vi hade jättevarmt väder och det var väldigt skönt att bara njuta av solen en dag! Vi tog massa kort på standen, inte med min kamera tyvärr men förhoppnningsvis får jag de bilderna snart! Jag tog iaf några bilder med iPoden ;)
  
 
 
 


På kvällen hade vi cluster meeting. Vi träffades vid en bowlinghall, vi pratade och gjorde ingenting i typ en timme sen bowlade vi 2 games innan vi åkte hem.  Det var en kul kväll! :)
 
 

Ha det bäst!! Kram!


St Patrick's Day !

I lördags var det St Patrick's Day och det firas väldigt stort här i Chicago! Vi spenderade hela dagen downtown, från 9.30am till 9.30pm. Det var en jättefin dag med fint väder och fint sällskap :) Vi var en grupp på typ tio pers från början men när vi väl kom till Chicago kom vi bort lite från varandra och det slutade med att jag var med två av mina tyska kompisar och några andra tjejer från Mexico och Brasilien och jag vet inte var. Men jag hade skoj! Vi mötte upp med de andra senare :)

Chicago kryllade av folk! Det var verkligen folk ÖVERALLT! Och alla var grönklädda för att fira st Patrick's, även vi gick all in för högtiden! Jag var grön från topp till tå (förutom mina skor och min väska) och det var även många av mina kompisar.

På St Patrick's Day färgar de floden som rinner genom Chicago så även den blev helt grön! Det var rätt så coolt. De har även en parad i staden men den missade vi för vi var och åt lunch istället. Men vad jag hörde senare så tror jag inte vi missa så mycket.

St Patrick's Day är nog mest en anledning för att ha en heldag för att dricka och festa. Det var en kul stämning med alla berusade människor. Åldersgränsen för att dricka här är ju 21, och laglydig som jag är så höll mig nykter. Men det var ändå roligt! Men vi såg ett par slagsmål och en kille med helt boldigt ansikte och händer.. tur så höll vi oss mest på avstånd.

På kvällen var vi bara fyra stycken kvar i Chicago. Vi tog tåget hem och väl hemma åkte jag, Johanna och Stefan till donken och åt lite innan jag skjutsade hem dem. Sen fick jag sova ut i min sköna säng :)

Allt som allt var det en väldigt kul dag! Jag är glad att jag fick uppleva St Patrick's Day i Chicago - nästa år får det införas i Sverige tycker jag!

Jag glömde tyvärr min kamera hemma denna dag, men jag tog lite bilder med iPoden så jag har iaf några att bjuda på :)
Ha det bäst! Kramar <3

Johanna från Sverige och Darcie från Tyskland.                                      Robyn från Sydafrika.

 
Massa gröna människor i Chicago!

 
Tyska Juli och Stefan!                                                           The BEAN!

      
Chill i Millenium Park! (Klicka på bilderna så blir de större)

 
Johanna och det gröna vattnet!

  
Jag och Lisa! :)

 
Jag, Lisa och Stefan!                                                                         Jag och Lisa!

 
Stefan, Johanna, Lisa och jag! :)

Inga klagomål ;)


Grattis Ottis!!!

Idag fyller världens bästa Ottis 20 år!! Nu är hon gammal haha!

Grattis på födelsedagen :D hoppas du får en toppendag! Jag saknar dig <3


Söndag kväll

I söndags var vi ut och åt middag och till efterrätt beställde jag och tammy s'mores, vi fick grilla själva och det var riktigt gott! Muums


Söndags brunch

I söndags var vi downtown och hade brunch sedan hade vi en härlig varm eftermiddag i Chicago innan vi åkte hem halv 5. Jag älskar verkligen Chicago! Det är en jättevacker stad <3


Bilder från i lördags

Basketmatch i Chicago!


Böter!

Har helt glömt berätta att jag nästan fick böter! Polismannen gick bak till bilen och började skriva ner registrerings numret innan han sen ångra sig och gav mig bara en varning istället, men det var nära!

Det var i tisdags när jag hämtade Ben från skolan. Då har de nu börjat ha poliser där för att man inte får parkera på den ena sidan av vägen. Och den här polismannen kom fram till mig och sa att jag inte fick parkera där och att jag skulle få böter. Men grejen var den, att jag inte ens var parkerad! Jag hade en bil framför mig så jag väntade på den, och medan jag stod där såg Ben mig och gick över vägen och hoppade in i bilen. Jag tror det var därför han trodde jag var parkerad, men det var jag inte! Hela grejen var så jäkla fånig! Dumma amerikanare.. Ben tyckte också det var hur fånigt som helst.

Det var en till polisman där som sa till han som var hos mig att han bara gav ut varningar idag, så därför fick jag bara en varning. Så tack till den andra gubben!

Jag har inte sagt något till mina värdföräldrar för jag tycker inte det spelar nån roll, jag gjorde inget fel. Det var ingen big deal ;)

Jag har sett så många polisbilar den här veckan, och sen hände det där till mig, och tammy fick böter. Det måste vara tecken - ska vara extra försiktig nu ;)

Kram Elin <3


Starbucks

Stannade till i parken på väg till Highland Park och läste ett tag. Men sen började det bli lite kallt så jag förflyttade mig till Starbucks så nu sitter jag här :) dricker varm choklad och ska läsa min bok och leka med ipoden tills Rike kommer och hämtar upp mig. Då ska vi ut och äta middag innan vi åker hem till Tammy.

Kramar!


Underbar torsdag!

Yey idag fick jag sluta 3 timmar tidigare än vanligt! Bara för att min värdmamma har åkt till Wisconsin tills på lördag, så jag har ingen bil. Därför kom min värdpappa hem och tog Haley till konståkningen, så jag fick sluta :D Härligt! Nyss kommit ut från duschen så nu ska jag göra mig klar och ta en promenad till downtown Highland Park. Tänker nog hålla mig där tills nån av mina snälla vänner sutar och kan hämta upp mig :) Det är svårt att inte ha bil! Inte så mycket att göra.. Och alla andra jobbar fortfarande so I'm on my own for a few hours ;)

Det är iaf helt underbart väder idag igen! Jag älskar den här veckan! Hade shorts på mig idag, och det är i mitten av mars! Jag klagar inte ;) hihi!

Ikväll ska jag hem till Tammy och titta på Vampire Diaries som äntligen börjar igen efter sitt lilla uppehåll! Som sagt, en helt underbar dag! :)

Hoppas alla har haft en lika bra dag som mig! Vi höörs!! Kramar <3<3
 
Jag läser Hunger Games just nu som jag lånat av Haley, filmen kommer ut nästa vecka så måste läsa, läsa, läsa!

Haley och hennes kompis Samantha stökar med ett kvicksands kit - det funkade inte så bra.. haha

Sommar!!

Idag var det sommarvärme! Var till stranden med mina kära vänner och njöt av solen! Helt underbar dag :)


Go Chicago Bulls!

Just nu är jag i downtown Chicago och ska se på basketmatch med rike och Lisa! Ska bli skoj! :D


17 år och gröna brillor

Jag kommer ihåg när jag var 17 år..
Ibland känns det som att jag fortfarande är 17 år!

Men så är inte fallet. Jag kan inte fatta att jag fyller 20 år om typ tre veckor! Ingen tonåring här längre!

Idag fyller lillebror år! 17 år! Han blir också gammal haha!

omg..

Ringde och prata med han och sa grattis. Jag har köpt ett grattiskort som jag skulle posta men det har inte blivit av :P haha lugn Joel det kommer! ;) GRATTIS JOEL!!!!




Idag var vi till ett par köpcentrum under dagen. Jag letade gröna jeans men tydligen är det omöjligt att hitta.. Ska ut och leta mer på lördag! Köpte mig iaf ett par solglasögon ;) Det var det jag köpte idag, det blev en liten fail dag men den var helt ok. Bra sällskap iaf!


Sängen kallar! Ha det bäst <3

Sick

Idag har jag legat i min säng hela dagen. Jag mår inte så bra idag, jag är vääldigt förkyld! Jag ringde hem och pratade lite med mamma sen ringde jag pappa som är i Uppsala just nu.

Ikväll ska jag på bio med tammy. Jag måste komma ut lite idag iaf!

Vi hörs kram! <3


Ja då var vi här igen

Är i ishallen och haley har träning igen. Imorgon är det hennes första konståknings tävling! Hon åkte nyss igenom sitt program väldigt bra så jag hoppas hon gör samma sak imorgon! Jag jobbar inte imorgon men jag ska nog hit och titta i alla fall. Hej så länge <3


Mellis!

Nyss hämtat haley från skolan och nu sitter vi och äter popcorn och tittar på project runway. Hej så länge <3


Wifi i ishallen !

Sitter och tittar när haley har träning. Men jag leker mest med min iPod såklart ;) hihi





Förlååt........

Ok jag har varit jättedålig att blogga nu! Det har bara varit massa grjer som inte gjort att jag kunnat/orka blogga. Känner inte riktigt för att blogga just nu heller för jag är väldigt trött! Men jag ska väl uppdatera er lite om vad som har hänt.

I fredags blev Lydia utkastad från sitt hus och flyttade alla grejer ner till min källare. Sen har hon hoppat mellan mitt hus, Lisas och Rikes. Vi har varit hennes mammor under dessa två veckor!

På lördag köpte jag mig en iPod touch och jag är helt kär i den! :D Lisa köpte också en, i måndags. Rike ska köpa en på fredag och Lydia har haft sin sen november. Så nu blir vi iPod buddies! hihi :) Jag är helt beroende av min iPod just nu! Downloadar allting haha :P Den är så fin såå!


Fredag kväll var vi hem till Louis, en kompis till Lydia, och gjorde sushi! Ja jag rullade den helt själv! Tycker inte så mycket om sushi men jag tog några stycken. Det var mer som en hemmafest med sushi haha :P vi hade skoj och det var kul att träffa några amerikanare haha !

Lördag kväll var vi ut och bowlade vi aupairer och några av killarna från kvällen innan, sen kom det fler senare på kvällen. Det var väldigt skoj! Efter bowlingen var vi till en pub.. den var inte den bästa haha. Så vi åkte hem till Louis hus och títtade på film istället. Sen åkte jag och Robyn med och sov över hemma hos Stefan som hade huset för sig själv. Det var en väldigt kul kväll!

Söndag kväll var jag och några till bjudna till Cheesecake factory för att fira Kathrines födelsedag, hon är från Danmark. Det var gott som vanligt!

Måndag kväll hade Lydia sin hejdå middag. Men eftersom jag jobbade sent så åt jag hemma, men jag åkte dit senare och umgicks lite iaf!

Tisdag kväll blev det Cheesecake factory igen :P denna gång för att fira Rikes födelsedag! Jag tog en lime-rasberry cheesecake och den var vääldigt god!

Idag, onsdag, var inte en bra dag. Vi åkte med Lydia till flygplatsen och sa hejdå. Det var jag, Rike, Lisa och Sophie som åkte dit med henne. Det blev flera våta kinder innan Lydia gick in i säkerhetskontrollen. Det var väldigt jobbigt att säga hejdå. Jag kommer sakna henne jättemycket <3

Nu är jag väldigt trött... Kanske lägger ut några bilder imorgon. Ha det bra så länge!

Kraamar! <3


RSS 2.0